Tømrerfirmaet Meins ApS

Vi tilbyder

Tagarbejde

Hos Tømrerfirmaet Meins beskæftiger vi os med rigtig meget tagarbejde. Vi laver alt slags tagarbejde, lige fra et helt nyt tag til reparation og udskiftning af et tag, der er 100 år gammelt.

Vi laver meget tagarbejde med betontagsten, som er en billigere løsning i forhold til tegltagsten. Samtidig holder betontagsten godt og bevarer det flotte udseende, så du har et nydeligt tag i mange år frem.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere om vores tagarbejde eller andet tømrerarbejde, og vi giver dig et uforpligtende tilbud.

Døre & vinduer

Hos Tømrerfirmaet Meins beskæftiger vi os meget med døre og vinduer – og alt tømrerarbejde inden for dette felt. Vi arbejder typisk med døre og vinduer, når det gælder renovering af huse eller sommerhuse.

Der er kommet nye regler fra 2021, hvor man skal benytte sig af trelagsvinduer, da de både er energirigtige og energivenlige. Disse vinduestyper kan vi selvfølgelig være behjælpelige med at installere.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde med døre og vinduer eller andet tømrerarbejde, og vi giver dig et uforpligtende tilbud.