Tømrerfirmaet Meins ApS

Tømrerfirma i Haderslev

Velkommen hos Tømrerfirmaet Meins! Vi laver alt tømrer- og snedkerarbejde kompetent og professionelt i Haderslev og omegn.
Vi tilbyder

Professionel tømrer til private og erhverv

Hos Tømrerfirmaet Meins udfører vi lige det tømrer- og snedkerarbejde, som vores kunder forespørger. Vi beskæftiger os især med tagarbejde samt arbejde med døre og vinduer, hvor vi har udført meget af sådanne arbejde gennem årene. Vi udfører nybyg, tilbyg og renovering på alle slags huse og sommerhuse, og vi har over 22 års erfaring inden for tømrerbranchen.

Tagarbejde
Vi laver alt slags tagarbejde, lige fra et helt nyt tag til reparation og udskiftning af et 100-årig gammelt tag.
Døre & vinduer
Vi arbejder typisk med døre og vinduer, når det gælder renovering af huse eller sommerhuse.
Uforpligtende tilbud
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål og ønsker et uforpligtende tilbud.
Vil du vide mere?

Kontakt os for at få mere information

Om Tømrerfirmaet Meins ApS

Vi kører i Haderslev og omegn

Hos os er kunden altid i centrum

Hos Tømrerfirmaet Meins laver vi alt slags tømrer- og snedkerarbejde i Sønderjylland. Firmaet er fra 2017 bestående af to erfarne tømrere, der har over 22 års erfaring.

Vi har beskæftiget os med alle former for tømrerarbejde, og i disse tider med Covid-19 har vi også bygget testcentre i Sønderjylland. 

Vi bestræber os altid på at udføre et godt håndværk med de bedste materialer, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi sørger altid for at levere det stykke arbejde, vi sammen har lavet en aftale om, bestående af god kommunikation og tillid. 

Vi tilbyder